Mitt Nya Liv

Jag Saknar Hans Varma Nos.

Av Anneli Gustavsson - 2016-06-25 21:15


 
Vaknade upp till en väldigt varm o kvav dag med massor av moln. Det gick inte sitta ute mitt på dan för det var dis om molnen försvann för en liten stund. Men det klarnade upp vid halv 3-tiden så jag gick ut o satte mig. Det var så skönt, ja det var jättevarmt men jag njöt verkligen.

 

Jag drack nästan 2 liter vatten för jag svettades väldigt mycket. Men jag har än så länge inte haft det jobbigt när det har varit så här varmt. Det hade jag ju för några år sen då kunde jag inte vara ute i solen utan fick sitta i duschen på en trädgårdsstol, där satt jag många gånger under dagen. 


        

Mamma hade en öl så den delade vi på, det var så gott. Sista tiden så har det varit väldigt gott med öl, jag har inte druckit det på flera år.


Jag o Rohde gick en liten runda med Buster innan, sen satte vi oss på hörnet vid A-huset men det började mullra lite o Buster var nog lite törstig så vi gick in. Det var skönt med en liten promenad.


     

Fotade mammas Bougainvillea, det blev suddigt. Jag förstår inte hur jag bär mig åt längre när jag fotar det blir inte bra.


 

Det var vackra moln när vi var ute innan, men,,,,


    

sen blev det väldigt mörkt o åskan kom. Ja det var inte så farligt, den var en bit bort. Nu har det lugnat ner sig o jag ska strax hoppa in i duschen.



Jackieboy ♥



Liam ♥

Det var minnesbilder från fb som dök upp idag på mina små sötnosar.




Barnen älskar Adam o dom tycker att det är roligt när dom cyklar tillsammans.




Älskade Teddy, jag saknar hans varma nos mot min näsa. Han gosande, o hans sätt att krypa intill mig när vi skulle sova. Jag älskar dig min lille puppies ♥

 

Ja det var lördagen, jag hoppas att ni har haft en bra dag. Var rädda om er o varandra.

Dröm vackra drömmar. Puss I Pannan ♥

 

Jag vet inte om det är några bra filmer ikväll ?

Det är en på 3;an - The Green Hornet 23:20 - 01:45. Jo det är en på 4;an som är jättebra men den är ganska sent. Är jag vaken ska jag se den. - Double jeopardy 00:00 - 02:10 

 

 

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards