Mitt Nya Liv

Nä Nu Jäklar !!!

Av Anneli Gustavsson - 2020-03-30 15:20



 


2017 var ett härligt år med mycket promenader,, långa promenader,, flera mils promenader i veckan.... MEN,,,,,, mina fötter o mitt eksem förstörde ALLT,, precis allt. 

 

Jag fick sluta med promenaderna o jag har inte kunnat gå alls... Skulle ju försökt mig på det förra sommaren men då var jag ju så sjuk så det gick bara inte.. 

 

Igår eller rättare sagt inatt så låg jag o kände att jag ville gå ut o jag hoppades på att det skulle kännas så när jag vaknade idag... Det gjorde det ,, så det var bara att plåstra fötterna rejält o sen gå lite försiktigt. 

 

Det blåste rejält o var så kallt men jag hade handskar på mig o mina mysbyxor o dom är ganska varma ,, men det var en  bitande kyla i ansiktet men det var ändå skönt.

 

Jag gick sakta o försiktigt o kände mig för.. Jag gick lite hit o dit. Stannade o fotade, pratade med en granne o sen gick jag hem. Jag skulle tagit en liten avstickare innan jag gick hem men kände att jag började få ont under min stortå så jag gick hem istället. Jag var ändå ute länge o fick frisk luft men det blev inte så lång runda.. Men det är första gången på länge så jag tycker ändå att det gick hyfsat bra. Är lite skakig o matt nu men nu ska jag ta det lugnt.

 

Dricka lite varmt te =)

 

Ha en fin dag Puss I Pannan ♥

 

 

 
 
Yolanda

Yolanda

30 mars 2020 16:17

Härligt :)

http://mittprivatakrig.wordpress.com

Anneli Gustavsson

30 mars 2020 16:34

Ja det kändes så skönt =)

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards