Mitt Nya Liv

VEM HAR TAGIT FÖNSTRET ?

Av Anneli Gustavsson - 2023-01-02 17:17


Jag ligger o sover men vaknar o behöver gå på toan,, är ganska kissnödig. Jag lyfter på täcket men hittar inte fönstret,, herregud jag kommer inte ut. Jag letar på högersidan,, vänstersidan,, vem f-n har snott fönstret ?

 

Ok, jag får väl leta nere vid fötterna om det finns där, jag måste ju få komma ut. Jag vänder täcket men nä det finns inte där heller. Jag lyfter täcket lite mer för att se om det är i mitten... 

 

Här vaknar jag till,, jo då jag var så pass vaken så att jag VET att jag letade efter ett fönster för att komma ur täcket.. När jag vaknar till så säger jag högt - DET ÄR VÄL FÖR FAN KLART ATT DET INTE FINNS NÅT FÖNSTER PÅ TÄCKET !!!

 

Jag suckar o kliver ur sängen o mumlar o frågar hur det kommer sig att jag håller på så här ? Ja det händer mycket när jag håller på att vakna. Har även letat efter kontrollen till tv;n.. Jag letar alltid efter 2 eller 3 stycken. Likadant där så kollar jag under mitt täcke, kollar så inte Neo ligger på den, kollar under sängen men jag hittar bara EN. 

 

Ja det är väl inte så konstigt.. Jag har ju bara EN KONTROLL till tv;n i sovrummet =) 

 

Ja så kan det gå,, det är bara att skratta åt det =) 

 

Ha en fin kväll där ute. 

 

 

 
 
skogsnuvan

skogsnuvan

2 januari 2023 17:29

Allt kan hända när man är halvvaken men vilken tur att fönstret var kvar när du vaknade i alla fall. Önskar dig ett gott nytt år och att du får bli frisk från alla krämporna

http://skogsnuvan.bloggplatsen.se

Anneli Gustavsson

2 januari 2023 18:03

Tack vännen. Nä det finns ju inga fönster på täckena,,, det var där jag letade som tur va så vaknade jag helt =)

Ja krämporna kan försvinna,, eller lätta lite i alla fall.

Ha ett gott nytt år kram ♥

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards