Mitt Nya Liv

MINA EX !

Av Anneli Gustavsson - 2023-05-12 12:30


Jag såg på mobilen att jag hade kontaktat med ex L o frågat om vi inte kunde gå ut o äta nåt ? Jag blir helt förtvivlad för det första är jag inte intresserad av honom o sen vet jag att han har ett förhållande, hur kunde detta gå till ?? Jag skrev till honom att jag hade gjort detta i sömnen men meddelandet gick inte fram så han hade blockert mig. Jag försökte på fb men det gick inte heller. Jag sa till mamma att jag var helt förtvilad o ville att hon skulle hjälpa mig men hon sa till mig att mina ex får jag sköta själv. 

 

Sen träffade jag på en syster till ett gammalt ex o jag frågade hur det var med honom, ja han kallades då för Patte.. Hon blev lite stött på mig o sa att han går i dag under namnet Dr Phille för han är tygspecialist så det var så han titulerade sig. Ok, ja det visste jag ju inte men det skulle jag komma ihåg. Fick inte veta hur det var med honom för jag vaknade sen..

 

Nu hade jag haft dessa båda drömmarna i natt o jag förstår inte varför man får upp vissa saker i drömmarna. Visst har jag sett mitt ena ex men det var längesen o det andra såg jag innan jag fick sonen så var kommer han in ? Jag har inte ens tänkt på honom. 

 

Så mycket dumt man kan drömma o det var tur att jag inte hade kontaktat nån för det har hänt att jag har ringt upp nån i sömnen.. Sen i många år var jag så väck om nån ringde då jag sov så jag kunde gå med på vad som helst. VC hade ringt o gett mig tider som jag inte kom till, gissa om det var pinsamt att förklara när jag väl fick reda på att dom faktiskt hade ringt o pratat med mig, jo då jag fick betala ändå. 

Min svärdotter lärde sig snabbt o frågade om jag var vaken,, ja jag hade även kunnat sova o svarat ja på det så mamma sa till mig o även svärdottern att jag skulle sätta mig upp =) 

Det var faktiskt läskigt.. 

 

Jaja,, såna drömmar man kan ha. Hur man kan få till dom är en gåta =) 

 

 

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards