Mitt Nya Liv

Koranbränningar inför Eurovision i Malmö.

Av Anneli Gustavsson - 2024-05-02 15:15


Hur ända in i helsike tänker dom ? 

 

Det är inte polisen som godkänner detta för man har yttrandefrihet så det behövs en lag som gör att

detta inte får hända. 

 

Men att inte dom kan gå in ändå o säga NEJ när det är som det är i världen. Detta spär ju bara på ännu mera hat mot vårt land o oss människor. Det rör ju sig om säkerhet, vi kommer snart att hamna i löpelden oxo. 

Folk känner sig redan inte säkra när dom är ute på gatorna o detta gör ju saken inte bättre, många flyttar från sina boenden,, där dom kanske har bott i hela sitt liv. 

 

Nu cirkulerar det ju en lista där många är skrivna på,, en dödslista.. Det verkar som att dom tar vem som helst.. Ja dom skjuter ju fel personer omedvetet o även medvetet. Akta den som kommer i vägen. 

 

Nu då med ESC är så har dom tagit in poliser både från Norge o Danmark så det är ju bra,, riktigt bra. Det är bara att hoppas att inget händer.. Tänk vad lätt det är att rikta "målet" där dom är o bara fyra av. Så tänker jag ofta.. Likaså nu när det är mindre poliser i Norge o Danmark, tänk vad dom kan göra där,, ja för tusan passa på. 

 

Jag är så glad att jag inte bor i nån storstad, skulle aldrig nånsin bosätta mig där det räcker med att komma in till Jönköping,, det är alldeles för mycket bilar o folk,,,, hua som Fru M brukar säga =) 

 

Ja vi får se vad som händer framöver, det är bara att hoppas på det bästa o var beredda på det värsta. 

 

Ha en underbar dag o glöm nu inte att dricka lite extra vatten i värmen. 

 

Ja nu bidde det rappakalja =) 

 

 

 

 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards