Mitt Nya Liv

VILKET JÄKLA LIV.

Av Anneli Gustavsson - 2020-11-30 23:25


Idag var jag o Rohde ute på en promenad igen. Det var så skönt o hon pinnade på rätt bra.

 

   

Vi gick ca 5 km så det är bra att hon drar ut mig, det behöver jag. Men det är så läskigt nu när det blir kallare o halare, jag är så rädd att halka o bryta nåt.. Jag hade ett par kängor men dom hittar jag inte.. Jo , jag har flera kängor men dom funkar inte om det blir halt så jag får se vad jag ska göra. Jag har ju inte lust att åka till Asecs för att köpa nya men det kanske blir ett måste. Ja eller några skor som är bra i halkan. Jag har ju såna däringa halkskydd men jag vet inte hur det är att promenera med dom =)

 

 

Vårt fina berg,, det såg bättre ut i verkligheten för det såg ut som det var dimma mellan träden,, det såg lite mystiskt ut..




Ja vilket jäkla liv dom för.. Jag tycker lite synd om dom som bor där o som måste stå ut med detta bygge som kommer att hålla på länge =)

 

 

Så här kommer dom nya lägenheterna se ut, det är ju ett bra läge precis vid Åsasjön o det kanske blir mysigt.. Men jag bor så bra här o jag stortrivs.

 

   

Jag bakade ju 2 sorters kakor till Linus som han hämtade idag o jag fick den här fina amaryllisen av honom o Julia.. Jag blev så glad, han är underbar ja det är dom allesammans.

 

Jag sa att dom får äta upp det snabbt så jag kan baka mer =)

 

Annars har det inte hänt så mycket idag, det har varit lugnt. Har fortfarande ganska jobbigt med värken.

 

Hoppas att ni har haft en bra dag där ute. Var rädda om er o varandra. Dröm Vackra Drömmar.

 

BE SAFE ♥

 

Puss I Pannan ♥

 

 


 

Från

Blogg / Hemsida

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Ovido - Quiz & Flashcards